Share this story...
FILE- In this June 12, 2012, file photo, George Washington's signature is seen as Chris Coover, senior specialist for Rare books & manuscripts at Christie's shows President George Washington's personal copy of the Acts of the first Congress (1789), containing the U.S. Constitution and the proposed Bill of Rights, during a media availability in Washington. Immigrants who want to become United States citizens must go through a long list of requirements, including passing a civics test. (AP Photo/Alex Brandon, File)
Latest News

Questions immigrants must answer to become citizens

FILE- In this June 12, 2012, file photo, George Washington's signature is seen as Chris Coover, senior specialist for Rare books & manuscripts at Christie's shows President George Washington's personal copy of the Acts of the first Congress (1789), containing the U.S. Constitution and the proposed Bill of Rights, during a media availability in Washington. Immigrants who want to become United States citizens must go through a long list of requirements, including passing a civics test. (AP Photo/Alex Brandon, File)

Immigrants who want to become citizens must go through a long list of requirements, including passing a 10-question civics test.

Here are some sample questions:

1. What do we call the first 10 amendments to the Constitution? Answer: Bill of Rights.

2. How many amendments does the Constitution have? Answer: 27.

3. What is the name of the current president of the United States? Answer: Donald Trump.

4. If both the president and vice president can no longer serve, who becomes president? Answer: Speaker of the House.

5. How many justices serve on the Supreme Court? Answer: nine.

6. What is one power of the federal government under the Constitution? Answers: Print money; declare war; create an army; make treaties.

7. When was the Constitution written? Answer: 1787.

8. Who was the first president? Answer: George Washington.

9. Name one of the two longest rivers in the U.S.? Answer: Mississippi or Missouri.

10. Who did the United States fight in World War II? Answer: Germany, Japan and Italy.

Copyright © The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed.

Related Links